Mortens kryddersnaps
Et frokostbord med hjemmebrygget øl, hjemmelavet kryddersnaps og hjemmebagt brød og..... Jeg kunne sikkert blive ved, og det næste på programmet bliver at lave ost. Det varer dog lige lidt, inden jeg kaster mig over den sport, selvom jeg allerede har købt udstyret.
Jeg har fundet masser af inspiration på nettet, men jeg nyder nu stadig mest at sidde med en god bog om snaps. Her er et par af mine favoritter: Globs brændevinsbog, Naturens kryddersnaps, Politikkens bog om kryddersnaps og endelig Snaps - Naturen paa flaske af Rasmus Leck Fischer. Sidstnævnte fik jeg af min gode ven Søren, og den har ud over gode ideer til kryddersnapse også masser af bud på, hvordan disse kan indgå i cocktails. Den er samtidig et vellykket forsøg på at bringe opfattelsen af snaps væk fra kun at være forbundet med ¨gamle mænd og løsslupne julefrokoster".
Følg med i hvad jeg har valgt at komme fra haven eller skoven og ned i et glas med klar Brøndum snaps. Det er endnu en fantastisk verden af smagsoplevelser, der åbner sig lige for næsen og halsen, og den gør sig godt i selskab med hjemmebrygget øl fra Hvitveds Bryg.